Dibond kopen doet u bij Plexiplaat.nl

Plexiplaat.nl:Home/Dibond kopen doet u bij Plexiplaat.nl
Dibond kopen doet u bij Plexiplaat.nl 2016-10-12T08:59:47+02:00

Bij ons kunt u Dibond in diverse kleuren, diktes en afmetingen kopen. Dibond is een mooie, sterk en licht materiaal. De sterkte is te vergelijken met hpl (zoals Trespa) het gewicht is echter veel lager zodat u het makkelijker kunt bewerken, verwerken en gebruiken.

Wat is goed om te weten als u Dibond wilt kopen en gebruiken?

Vergelijking in gewicht tussen materialen met de dikte aangepast naar dezelfde stijfheid en sterkte betreft Dibond staal aluminium acrylaatXT PVC en trespaDibond is een sandwichplaat bestaande uit drie lagen. Het bestaat uit twee dunne laagjes aluminium aan weerszijden met een zwarte kunststoflaag er tussenin. Dit geeft ook gelijk de kracht aan van Dibond, de drie lagen zorgen er namelijk voor dat het materiaal erg stevig is maar toch goed te bewerken (in tegenstelling tot hpl). Bij het kopen van Dibond is het ook goed te weten dat deze platen vele malen lichter zijn dan andere plaatmaterialen van de zelfde sterkte.

Op deze pagina vindt u alles over de installatie, behandeling en reiniging van Dibond, wel zo makkelijk.

U kunt Dibond kopen in de kleuren blauw, geel, rood, groen, zwart en natuurlijk in wit. Daarnaast is Dibond te koop in Butlerfinish, dit houdt in dat het een mooie “aluminium look” heeft.

Daarnaast is het materiaal er in verschillende diktes; 2, 3 en 4mm. Voor de meeste toepassingen volstaat 3mm dikte. Ook zijn de Dibond platen te koop in verschillende maten: 100 x 205 cm is de kleinste en 205 x 405 is de grootste plaat.Dibond kopen tot 405cm breed!

Uiteraard kunnen wij het materiaal ook voor u in de juiste maat zagen. Heeft u hier vragen over bel dan gerust naar 020 20 44 515. Ook voor overige vragen over het kopen van Dibond kunt u natuurlijk bellen!

Bekijk volledige Dibond assortiment

 

Dibond is vormvast, uv- en vochtbestendig en geschikt voor de lange termijn. Een lichtgewicht sandwichplaat met uitstekende producteigenschappen, voor binnen- en buitentoepassingen. Hèt materiaal voor creatieve geesten met onbegrensde mogelijkheden voor de dromer en de praktijkman. En bovendien, een milieubewuste keus!

Dibond kopen

Dibond is een composietmateriaal bestaande uit een zwart gekleurde, qua gewicht lichte, polyethyleen kern en twee stevige externe aluminiumlagen. De aluminiumlagen zijn wit ovengelakt met polyester. Het is de ideale plaat voor een vlakke visuelecommunicatie.

Kortom, Dibond kopen doet u makkelijk en snel bij plexiplaat.nl!

▻ Klik hier om Dibond te kopen ◅

dibond wit te koop bij plexiplaat.nl