Wit HPL gebruikt als tussenschot bij kleedhokjes en douchecabines

Plexiplaat.nl:Home/HPL/Wit HPL gebruikt als tussenschot bij kleedhokjes en douchecabines
Wit HPL gebruikt als tussenschot bij kleedhokjes en douchecabines 2016-10-12T08:59:49+02:00

Project Description

Ons witte HPL wordt ook in diverse diktes gebruikt bij de bouw van douchecabines. Vooral campingdouches worden van HPL gemaakt omdat het materiaal zeer stevig en hard is maar ook makkelijk schoon te spuiten. Doordat het witte hpl hufterproof is wordt het ook gebruikt bij het maken van mobiele douche- en toiletcabines die worden gebruikt op bijvoorbeeld diverse festivals.

Of het nu gaat om omkleed-, toilet-, douche-, was- of wisselcabines. Met voorzieningen als bankjes, spatwanden of centrale vergrendelingen. Of cabines in opdek met eventueel onzichtbare scharnieren en speciaal beslag. HPL biedt u de perfecte oplossingen, in de hoogst denkbare kwaliteit, voor vele jaren gebruiksplezier en eenvoudig onderhoud.

Met de massieve 8mm HPL deuren en tussenwanden, is het mogelijk om zowel zeer stabiel, met een vlak front en in diverse varianten cabines te kunnen bouwen. U kunt ook gebruik maken van een sandwich constructie; de opbouw van de cabines bestaat dan uit watervast honingraat met aan beide zijden 3mm HPL platen en een sterke polystyreen randafwerking. Voordeel van deze sandwichconstructie is de extreme sterkte en mogelijkheid om extra stabiele constructies te maken.

Project Details

Categories: